Info Companie
Actuala "CCCF- Drumuri si Poduri Timisoara SRL" poarta un patrimoniu invechit de ani si experienta transmisa de la om la om a unor meseriasi seriosi in constructia de drumuri si poduri.

Originea aparitiei firmei se pierde in negura timpului fiind la inceputuri in anii 1940 societatea romano-germana "Derubau" din Deva, apoi dupa razboi Sovrom 6 Drumuri si Poduri, apoi Intreprinderea Constructii Drumuri 2 Deva si mai recent Intreprinderea Constructii Transporturi Timisoara si Antrepriza Drumuri si Poduri Timisoara.

Dupa 1989, prin vointa proprie, Antrepriza Drumuri si Poduri Timisoara a intrat in holdingul CCCF - SA Bucuresti, care in data de 1.02.1995 s-a privatizat.

Unitatea a functionat cu sediul central in Str. General Dragalina nr. 12, o constructie veche facuta in anul 1955 de catre Intreprinderea de Cai Ferate Timisoara, constructie ce a devenit improprie timpului actual (plansee de lemn pe grinzi metalice, igrasie la parter, instalatii electrice cu cabluri imbatrinite, incalzire cu sobe, etc.).

Unitatea a executat in decursul anilor un important volum de investitii specifice Ministerului Transporturilor si anume: Peste 4000 km drumuri modernizate, 850 poduri, 15 sedii de autobaze auto, 32 de autogari, 7 porturi pe Dunare, lucrari de dezvoltare la aeroporturile Timisoara, Arad si Caransebes, Uzina de Reparatii Auto Timisoara, etc.

In organizarea de dupa revolutie, singurele domenii finantate fiind numai drumurile si podurile, unitatea si-a adaptat profilul la specificul acestor lucrari.
Grija fata de calitatea lucrarilor a ramas impamantenita in atitudinea intregului personal, care lucreaza dupa principiile stabilite de inaintasi, complecate cu noutatile aparute in domeniu.

Si-a inceput activitatea in 1956 ca descendenta din Derubau iar in 1990 a devenit Filiala "CCCF Drumuri si Poduri Timisoara", urmare a unei serii de transformari. Cu datele Juridice si certificari din sigla ne ocupam de executia de Drumuri Poduri(Dr. si CF) piste aeroporturi, canalizare etc.

Suntem organizati pe teritoriu in 6 agentii: Timisoara, Turnu Severin, Moldova Noua, Valea Jiului, Hateg, Lugoj.

Raza de activitate cuprinde 7 judete din vestul tarii: Timis, Arad, Alba, Hunedoara,Caras Severin, Mehedinti si Gorj.

Dotatia noastra cuprinde statii betoane, asfalt, statii sortare-concasare, repartizate in zonele de interes.

Controlul calitatii se face prin laboratoarele de santier si laborator central de gr. II Timisoara. Dotarea laboratoarelor este asigurata cu utilaje si instrumente de ultima ora. Pentru betoanele de ciment este dotat cu presa de mare capacitate de ultima generatie. Personalul de conducere (tehnic) este asigurat la nivel de filiala cat si la agentie 70 persoane, format din ingineri specialisti in domeniu drumuri, poduri si tehnicieni.

Productia realizata si incasata in 2006 a fost de 160.000.000 lei (33.142.857 euro). Pe anul 2007 din propunerile beneficiarilor rezulta aproximativ acceasi valoare. Nu avem procese cu beneficiarii si avem indeplinite conditii de eligibilitate pentru licitatii (financiare si lucrari similare). Avem ca lucrari executate in ultimii 2-3 ani si putem mentiona: Drumuri pe DN 66 A; DN 57; DN 74 si DN 67 receptionate, Poduri - pasaje de 1 km lungime cu rampe: Caransebes, Remetea, Timisoara, Lugoj receptionate.

Copyright © CCCF       |      Contact      |      Careers      |      News